Promovendi!

Jaren onderzoek gedaan. Talloze boeken en artikelen gelezen, je onderzoeksresultaten met collega’s bediscussieerd, conferenties bijgewoond. En vooral: bloed, zweet en tranen besteed aan het schrijfproces. En nu is het verhaal af. Alleen het boek nog niet. Daartoe resteert “alleen nog” de redactie van je verhaal. De Amerikaans-Engelse woorden vervangen door Brits-Engelse – of andersom. De punten en komma’s, de hyphens, em- en en dashes, de opmaak. En die tekstverwijzingen en literatuurlijst synchroniseren en consistent en conform Chicago doorvoeren – of APA. En dán kan dat proefschrift eindelijk naar de drukker, en kan je je rustig op je lekenpraatje en verdediging voorbereiden. Wat lijkt dat nog een eind weg! Een gevoel van frustratie en ongeduld bekruipt je, want je wilt helemaal niet bezig zijn met die punten en komma’s. Je wilt afronden, om vèrder te kunnen.

Herken je je een beetje in mijn verhaal? Ik was hier namelijk ook, een jaar of vier geleden. Herkenbaar wellicht – maar niet nodig!

Ik kan je helpen je promotie dichterbij te brengen! Eenvoudigweg door jou dat editing werk uit handen te nemen. Zodat jij je niet hoeft te laten afleiden door die bij(komende) (maar wel nodige) zaken maar je rustig kan voorbereiden op je lekenpraatje, verdediging en dan natuurlijk die feestelijke afsluiting van het begin van je wetenschappelijke carrière. Of van iets anders natuurlijk, kan ook. Kijk naar mij. Als het maar dát is waar jíj van droomt!