Yabal Works is er, zoveel mogelijk, voor “people and planet”. Omdat ik van mensen houd, én van onze aarde. En omdat we het met elkaar moeten doen, en omdat we het sámen moeten doen – samen leven, op een uiteindelijk niet al te grote planeet. Waar naar mijn stellige overtuiging overigens in principe méér dan genoeg aan bronnen en middelen zijn om (met ons) allen een fijn leven te kunnen leiden. Kwestie van duurzaam doen en delen – van materieel, kennis, en tijd of energie.

En zo doe ik dus zelf zo duurzaam mogelijk, en deel ik wat ik kan, privé én zakelijk. Het Yabal Works’ business model is dan ook nadrukkelijk zoveel mogelijk op delen en wederkerigheid geïnspireerd – daarover lees je hier meer.

Hieronder zo wat van mijn “voor people & planet” werkzaamheden, in willekeurige volgorde, en in heden en/of verleden (klik op de foto voor meer informatie). Soms met ook dat “profit”-aspect daarin (ofwel: met een financiële return), soms onbetaald (in euro’s dan). Deels als deelneemster aan bestaande initiatieven, deels als initiatiefneemster aka kartrekster. Voel je vrij om aan te haken bij de lopende acties, of om advies te vragen als je zelf iets vergelijkbaars wilt opzetten!