Je bent al wel online – wie niet. Maar echt handig ben je nog niet met die Facebook pagina. Of je wilt misschien toch ook wel een eigen, eenvoudige website. Een blog op je website. Of een digitale nieuwsbrief. Yabal Works buigt op jarenlange ervaring in online communicatie –  en helpt jou graag (verder) op weg.

Zie hier wat ik eerder zoal, of nog steeds, aan online communicatiewerk onder handen heb, ter jouw idee.

Workshop Op Weg met je Facebook Pagina

Uiteraard kan je zelf het internet afstruinen voor tips, en tig webinars volgen. Er zijn ontelbare blogs over Facebook geschreven, en eerlijk is eerlijk: online DIY trainingen en e-books kosten echt niet per se klauwen vol geld. Maar jezelf wegwijs maken kost wél een hoop tijd, energie en zelfdiscipline.

Óf je laat mij jou op weg helpen, in één middag tijd, met een op (jouw) maat gesneden workshop. Wel zo (weg)wijs!

Voor wie, hoe, waar:

 • Voor startende ondernemers met tijdgebrek. Of voor startende Facebookers.
 • Één op één, bij jou of bij mij, of elders op locatie.
 • Ongeveer 3 uur, incluis instructieverslag nadien.
 • Vergoeding mogelijk via WaardeBepaling Achteraf.

Wat:

 • Korte intro op het medium Facebook (over [on]terechte verwachtingen).
 • Als je al een Facebook pagina hebt: feedback op jouw Facebook gebruik so far.
 • Technische start up: invullen profiel en bepalen van de juiste instellingen.
 • Hands-on tips & tricks voor een efficiënt gebruik van Facebook, en het vergroten van je eigen organische bereik. Let wel: deze workshop gaat dus níet in op adverteren via Facebook; de insteek is bovenal je te laten kennismaken wat je zélf en zonder financiële injecties kan doen.
 • Op maat gesneden content suggesties om zelf mee aan de slag te gaan.

Zie je het (weer) zitten om werk te maken van jouw Facebook pagina? Neem dan contact met mij op, dan zetten we samen de schouders eronder! 

Opzetten en beheer Facebook pagina

Red je het niet om jezelf structureel aan jouw Facebook pagina te zetten, laat mij die dan voor jou op- en uitbouwen. Want zonder enige regelmaat in berichtgeving heeft dit medium hoe dan ook geen zin.

Al naar gelang jouw doel en behoefte zorg ik voor de juiste technische instellingen en passende en gevarieerde content, in beeld en tekst. Binnen een afgebakende periode (bijvoorbeeld als jij het te druk hebt met een tijdgebonden campagne), of voor langere duur. Maar gedurende mijn inschakeling dus.. met regelmaat!

Afname via het strippenkaartsysteem.

Digitale mailing

Een (digitale) nieuwsbrief is een héél ander medium dan Facebook. En néé, het is daarmee zéker geen gepasseerd station! Want waar veel organisaties lijken te denken dat ze (uitsluitend) via Facebook (of andere sociale media) hun achterban wel voldoende op de hoogte kunnen houden, blijft een mailing toch echt dé manier om jouw (potentiële) klanten of donateurs te informeren. Per slot van rekening blijft het bij Facebook nog maar gokken wie jouw berichtjes ziet. Die berichten verdwijnen al gauw uit zicht, en in de massa. Wil je er zeker(der) van zijn dat jouw nieuws daadwerkelijk geïnteresseerden bereikt, stuur dan eens in de zoveel tijd een nieuwsbrief. Heel wat directer, een stuk minder vluchtig, en persoonlijker.

Hoe Yabal Works jou hiermee kan helpen:

 • Van concept tot en met content
 • Via Mailchimp
 • Aanleggen adressenbestand
 • Linking met je sociale media
 • Suggesties voor de content
 • Feitelijk schrijven en verzenden van de nieuwsbrief
 • Afname via het strippenkaartsysteem.

Website

Alle sociale en andere online media ten spijt, een eigen website blijft hoe dan ook hét visitekaartje van jouw organisatie. Hier vinden geïnteresseerden alle benodigde informatie netjes bij elkaar, en kunnen ze gemakkelijk tussen jouw diensten, contactgegevens, persoonlijke achtergrond en portfolio heen en weer navigeren. Méér dan dat is ook niet nodig!

Yabal Works zet voor jou een eenvoudige en functionele website in de steigers, in WordPress. En/of verricht groter of kleiner onderhoud aan jouw bestaande WordPress website. Yabal Works kan en wil ook jouw website scannen – op gebruiksgemak, functionaliteit, content, linkbuilding. En je vervolgens gerichte verbetersuggesties doen – en die eventueel ook voor jou doorvoeren. Kortom, ik help je jouw eigen stukje internet doeltreffend in te richten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Online communicatiewerk door Yabal Works